Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nesportski potez

Bijesni Ronaldo nakon poraza autističnom dječaku izbio mobitel iz ruke

ronaldo

Dječakova majka dala je izjavu za Liverpool Echo neposredno nakon susreta te u njoj otkrila kako je dječak Jacob autističan te da mu je ovo bila prva utakmica u životu koju je gledao uživo pa je sve oko sebe snimao kao uspomenu

Cristiano Ronaldo izgubio je živce nakon poraza od Evertona u Premiershipu te je svoju frustraciju iskalio na autističnom dječaku Jacobu s kojim se susreo na putu prema svlačionici nakon poraza na Goodison Parku.

Dječak je snimao igrače Uniteda dok su odlazili u svlačionicu, a Ronaldo ga je udario po ruci te mu razbio mobitel.

Dječakova majka dala je izjavu za Liverpool Echo neposredno nakon susreta te u njoj otkrila kako je dječak Jacob autističan te da mu je ovo bila prva utakmica u životu koju je gledao uživo pa je sve oko sebe snimao kao uspomenu, a to je uključivalo i povratak igrača Uniteda u svlačionicu.

Ronaldo se nakon utakmice javio na Instagramu i uputio ispriku Jacobu, kojeg u objavi nije imenovao, ali je jasno da mislim na njega te ga pozvao da o njegovom trošku dođe pogledati utakmicu na Old Traffordu.

“Nikad nije jednostavno suočiti se s emocijama u teškim trenucima, ali ipak moramo biti puni poštovanja, strpljenja i biti primjer svim mladima koji vole ovu predivnu igru. Želio bih se izviniti i, ako je moguće, ponuditi ovom navijaču da dođe gledati utakmicu na Old Traffordu kao znak fair-playa i sportskog duha”, objavio je Ronaldo na Instagramu.