Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ivan Crnov

Bivši igrač Želje: Šteta što taj Misimović nije danas bio u Krupi

ivan-crnov-zeljo
Ivan Crnov

Žao mi je igrača Želje jer znam da ih čeka pakao kada se vrate na Grbavicu – kazao je Crnov za Sportske.ba

Ivan Crnov na Grbavicu je stigao kao veliko pojačanje.

Spletom raznih okolnosti na Grbavici nikada nije dobio pravu priliku da pokaže šta zna. Proživljavao je, možda, i najteže trenutke svje karijere igrajući na Grbavici. Ovoga ljeta dres Željezničara zamijenio je onim Krupe.

Danas je Krupa na Vrbasu savladala Željezničara sa 2:1, a junak je bio upravo Ivan Crnov koji je postigao gol i upisao asistenciju.

– Utakmica jako teška za nas . Dali smo maksimum, jer nam je to preostalo, da dajemo maksimum i pokušamo izvući maksimum. Žao mi je što se nalazimo na posljednjem mjestu, nismo to zaslužili. Bitno je da smo osvojili tri boda. Idemo Zrinjskom probati nešto napraviti. Nisam važan ja, važna je kompletna ekipa – kaže junak današnjeg susreta

Crnov kaže da su na Grbavici svi osim jednog čovjeka bili korektni prema njemu. Žao mu je što upravo on, Senad Misimović, nije bio danas u Krupi na Vrbasu.

– Žao mi je zaista što nije Senad Misimović bio tu. Uvijek gledam da pomognem svom timu i dam svoj maksimum. Otkako sam došao u Želju samo je jedan čovjek je bio nekorektan prema meni. A to je Senad Misimović. Svi ostali su maksimalno bili uz mene. Od Mirsada Šiljka, Aldina Ćenana, trenera, osoblja zaposlenog u klubu. Jedini koji je u meni vidio nekog krivac bio je bio taj Mismović. Žao mi je što nije bio danas na stadionu da ga stisnem za ruku, pogledam u oči i da mu poželim svu sreću. Kažnjavao me po 90 posto od plate, nije mi platio dvije operacije. Šutio sam trpio. Žao mi je igrača Želje jer znam da ih čeka pakao kada se vrate na Grbavicu – kazao je Crnov za Sportske.ba.

Crnov kaže da se Krupa može izvući, a da u klubu i svlačionici vlada vrhunska atmosfera.

– Mislim da ekipa kao ekipa je jako kvalitetni. Nismo zaslužili da budemo tamo na dnu. Vrhunska atmosfera, igrači su predani radu. Imali smo male turbulencije, ali sada se to stabilizovalo. Ova pobjeda je pozitivan šok i nadam se da će sada sve krenuti bolje za nas – rekao je na kraju razgovora za Sportske.ba Ivan Crnov.