Fudbal

Nelson Cuevas

Bivši reprezentativac Paragvaja posjetio Ronaldinha: Nije dobro, nestao je osmijeh

29/03/2020

Svi dosadašnji pokušaji da ga se oslobodi su propali i prijeti mu do šest mjeseci zatvora. Rekao je da je nevin i da će to dokazati na sudu

Nelson Cuevas bivši paragvajski reprezentativac, pokušao je posjetiti Ronaldinha i njegovog brata Roberta, koji su već dvije sedmice u paragvajskom pritvoru u Asuncionu.

U tome je i uspio te je u posjeti proveo šest sati, nakon čega je svoje dojmove podijelio s medijima i istaknuo kako je zabrinut za Ronaldinha.

“Ronaldinho nije dobro, nestao je osmijeh po kojem je prepoznatljiv. Nema one vibre kojom je isijavao, trenutno je na mjestu na kojem nije navikao biti. Nema nikakvog luksuza na koji je navikao”, rekao je Cuevas za argentinski CNN Radio pa dodao:

“Ja sam mu pokušao ponuditi da vrijeme provede u mojoj kući, da odradi taj pritvor u kućnom pritvoru, ali advokati su odlučili drugačije. Ronaldinho i njegov brat te advokati vjeruju da će sve biti u redu.”

Svi dosadašnji pokušaji da ga se oslobodi su propali i prijeti mu do šest mjeseci zatvora. Rekao je da je nevin i da će to dokazati na sudu.

“Ronaldinho nije kriv, namjestili su mu. Njegov brat sastao se s tim lošim ljudima, Ronaldinho nije znao što se događa i vlasti znaju da je on gotovo sigurno nevin”, rekao je Cuevas pa zaključio:

“Ronaldinho je žrtva, ali svejedno je počinio zločin i naštetio si imidžu. Moguće je da će na kraju i odgovarati.”

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.