Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Boateng progovorio o svom padu pred Messijem kojem se smijala cijela planeta

boateng11112

Nakon prve polufinalne utakmice prošlosezonskog izdanja Lige prvaka između Barcelone i Bayerna, koja je završila 3:0 za Katalonce, malo ko je govorio o samoj utakmici i rezultatu.

Gotovo svi mediji i sve društvene mreže danima su se rugali s nesretnim Jeromeom Boatengom, defanzivcu Bayerna kojeg je Leo Messi napravio smiješnim, prije nego je zabio za vodstvo Barce od 2:0.

Napokon se oglasio i Boateng, koji je rekao za ESPN da se takve stvari događaju kad igraš protiv Messija, te da mu taj događaj nije umanjio samopouzdanje.

“Taj pad nije baš uticao na mene. I ja sam umirao od smijeha. Takve se stvari događaju. Dogodila se meni, ali i brojnim drugim igračima, to je sasvim normalno”, rekao je Boateng.

Nakon toga se osvrnuo na rad Pepa Guardiole u kojeg mnogi sumnjaju.

“Potpuno je sranje reći kako je Guardiola malo napravio. Postoje mnoge jake ekipe, pogledajte samo Real, Barcelonu, Chelsea, pa mi nismo jedina ekipa na svijetu”.

Istakao je kako su u posljednjih šest ili sedam godina, svaki put bili u polufinalu Lige prvaka, a trenera brani postignućima poput osvajanja UEFA Superkupa, Svjetskog klupskog prvenstva, dvije Bundeslige…