Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Borussija “vratila” Kramera za 15 miliona eura

download

Borussija iz Monchengladbacha vratila je u svoje redove Christopha Kramera (25)! Njemački reprezentativac koji je od 2013. do 2015. nosio dres Koltova kao pozajmljeni igrač Leverkusena vratio se pred početak prošle sezone na BayArenu, ali bez obzira što je bio prilično standardan Aspirindžije su odlučile da ga prodaju.

Borussija je jedva dočekala priliku i za 15.000.000 eura prigrabila svjetskog šampiona iz Brazila. Kramer je za te dve godine ostavio jako dobar utisak u dresu “Moncha” i čak postao reprezentativac u tom periodu. Sada kada je ekipu napustio Granit Xaka (otišao u Arsenal za 45.000.000 eura) otvorila se mogućnost za njegov povratak i nema sumnje da će predstavljati odličnu zamjenu za doskorašnjeg kapitena.

Christoph Kramer je jutros uspješno prošao ljekarske preglede, a zvanična promocija zakazana je za 14.30, kada će potpisati ugovor na pet godina.

Borussija je, dakle, počela da troši novac zarađen od prodaje Xake. Za sada vrlo pametno. Na raspolaganju je još čitavih 30.000.000…