Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potvrđeno

Branko Karačić se vraća u Premijer ligu BiH, preuzeo Posušje

branko karacic hsk posusje

Prije dolaska na Mokri dolac, Karačić je radio u Sesvetama, a najbolji posao je napravio u Varaždinu koji je uspio dovesti u Prvu HNL-u, odnosno Šibeniku s kojim je igrao finale Kupa izborio Europu 2010. godine

Branko Karačić se nakon pet godina vraća u Premijer ligu BiH.

Nakon dva mandata na klupi Širokog Brijega i Viteza, osvojene titule u Mostaru sa Zrinjskim, Karačić sada preuzima Posušje.

“HŠK Posušje želi službeno potvrditi imenovanje Branka Karačića novim šefom stručnog štaba prve momčadi! Iza 62-godišnjeg stručnjaka rođenog u Vinkovcima su trenerski angažmani na klupama prvoligaša iz BiH i Hrvatske. Karačić je vodio HŠK Zrinjski Mostar, HNK Šibenik, NK Široki Brijeg, HNK Cibalija, NK Zagreb, NK Vitez, NK Varaždin, NK Osijek i NK Slaven Belupo. Službeno predstavljanje zakazano je za danas u 15:30 sati”, stoji u službenom saopćenju.

Prije dolaska na Mokri dolac, Karačić je radio u Sesvetama, a najbolji posao je napravio u Varaždinu koji je uspio dovesti u Prvu HNL-u, odnosno Šibeniku s kojim je igrao finale Kupa izborio Europu 2010. godine, piše Bljesak.info.