Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

blizu dogovora

Bundesligaš traži Krunića, želi ga upariti sa još jednim Bosancem u timu

rade krunic

Freiburg je ovog ljeta već doveo jednog bh. fudbalera. Riječ je o mladom bh. reprezentativcu Ermedinu Demiroviću koji je za četiri miliona eura prešao iz Alavesa u redove bundesligaša

Njemački bundesligaš Freiburg navodno je blizu dogovora o dovođenju Radeta Krunića, veznog fudbalera Milana i reprezentativca BiH u transferu vrijednom osam miliona eura, javljaju italijanski mediji, prenosi Anadolu Agency (AA).

Bh. fudbaler će sljedećeg mjeseca napuniti 27 godina. U Milan je stigao prošlog ljeta iz Empolija za osam miliona eura, a zanimljivo je da je Freiburg spreman platiti isti taj iznos. Tako bi Milan prodajom Krunića vratio novac uložen u njegov transfer.

Freiburg je ovog ljeta već doveo jednog bh. fudbalera. Riječ je o mladom bh. reprezentativcu Ermedinu Demiroviću koji je za četiri miliona eura prešao iz Alavesa u redove bundesligaša.

Krunić je karijeru počeo u Sutjesci iz Foče, a zatim je igrao za Donji Srem, Veronu, Borac Čačak, Empoli i Milan. Za “rossonere“ je prošle sezone odigrao 18 takmičarskih utakmica. Za reprezentaciju BiH odlični veznjak nastupio je 13 puta i postigao jedan gol.