Fudbal

Bivši nogometaš

Cassano: Cristiano Ronaldo nije ni u pet najboljih svih vremena

19/10/2021

Jedna od tema razgovora bio je i Erling Haland, mladi Norvežanin koji briljira u dortmundskoj Borussiji i kojeg pola Europe želi vidjeti u svom klubu

Antonio Cassano učestvovao je u razgovoru na koji ga je pozvao Christian Vieri na svom BoboTV kanalu na Twitchu. Kao i inače, Cassano je iznenadio nekim izjavama.

Bivši nogometaš Real Madrida posebno se osvrnuo na izjavu Ronaldovog menadžera Jorgea Mendesa o tome da je Cristiano najbolji nogometaš koji je ikad igrao nogomet.

“Kako da ne, najbolji u istoriji odmah nakon Napoleona Bonapartea. Dosta je Jorge. Ronaldo nije ni u pet najboljih. Messi, Pele, Maradona, Cruyff i brazilski Ronaldo su na sasvim drugoj razini”, rekao je Cassano, a Vieri je rekao kako bi na tom popisu samo zamijenio Cruyffa za Van Bastena.

Jedna od tema razgovora bio je i Erling Haland, mladi Norvežanin koji briljira u dortmundskoj Borussiji i kojeg pola Europe želi vidjeti u svom klubu.

“Mnogi su mi rekli da Haland ide u Bayern, a da će Real dovesti Lewandowskog kojeg ionako već godinama želi. Ima mi to smisla”, rekao je Cassano pa se Vieri nadovezao:

“Ja sam čuo da je Haland u Real gotova stvar. Da je to 100% gotov posao. Tako mi kažu, ali ne znam je li istina.”

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.