Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Centrotrans Eurolines i FK Sarajevo potpisali ugovor o saradnji

_mg_8740
Kompanija Centrotrans Eurolines i Fudbalski klub Sarajevo ozvaničili su svoju saradnju, potpisivanjem ugovora o tehničkoj saradnji.
Višegodišnji partner bordo kluba i službeno je postao zvanični prevoznik prvog tima i stručnog štaba.
– Kvalitet usluga koje pruža Centrotrans su na najvišem nivou i odgovaraju standardima i potrebama Fudbalskog kluba Sarajevo, a u godinama iza nas, zajedno sa Centrotransom, bordo klub je otputovao na mnoga gostovanja, kažu u FK Sarajevo.
Generalni direktor kompanije Centrotrans Eurolines, gospodin Safudin Čengić, istakao je društvenu odgovornost kompanije i spremnost za podršku vrhunskog sporta, u šta svakako spada i FK Sarajevo.
– Centrotrans Eurolines je kompanija koja podržava bosanskohercegovačke sportske klubove i uspješne brendove. FK Sarajevo je jedan od najvećih brendova BH sporta i svakako da nam predstavlja zadovoljstvo i čast biti njihov partner. Zbog toga, opredijeljeni smo da kvalitetom svojih usluga, odnosno prijevozom svih selekcija FK Sarajeva, doprinesemo stvaranju optimalnih uslova za postizanje vrhunskih sportskih rezultata.
_mg_8700
Sa FK Sarajevo imamo dugogodišnju, uspješnu saradnju i drago nam je da se ona i nastavlja. Od ove godine igrače i rukovodstvo FK Sarajevo prevozimo sa „bordo“ autobusom što je još jedan iskorak u našoj zajedničkoj saradnji. Želimo Vam puno sreće u ovoj takmičarskoj sezoni, kazao je Čengić, direktor kompanije, koja je i službeni prevoznik mnogih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine.
Kompanija Centrotrans Eurolines osnovan je 1963. Godine, a kao dio kompanije Centrotrans Sarajevo zadužen za pružanje usluga prijevoza putnika. Centrotrans je 1997. godine primljen u punopravno članstvo Eurolines organizacije.
Danas, Centrotrans-Eurolines je sa svojim voznim parkom koji broji više od 200 autobusa koji zadovoljavaju stroge sigurnosne evropske i svjetske tehničko-eksploatacione standarde, vodeća firma za autobuski saobraćaj u Bosni i Hercegovini.
U svom vlasništvu, Centrotrans-Eurolines posjeduje i savremene auto-baze, pet poslovnih jedinica, osam autobuskih stanica te četiri savremeno opremljene turističke agencije. Više informacija možete dobiti i na www.centrotrans.com.