NAJBOLJI FUDBAL, NAJBOLJE KVOTE

Chelsea – Liverpool: Večeras obračun velikana na Stamford Bridgeu

chelsea-vs-liverpool (1)

Raspoloženje u taborima sigurno je različito. Chelsea igra promjenljivo, Liverpool je doživio prvi poraz u Premijer ligi u prošloj rundi…

U osmini finala FA kupa, na “Stamford bridžu”, sastaju se Chelsea i Liverpool. Najmasovnije takmičenje u Engleskoj ima veliku tradiciju i važnost, pa nas čeka dobra utakmica.

Meridianbet kvote kažu – egal! Kec na “plavce”, odnosno dvojka na “crvene” su 2.65!

Raspoloženje u taborima sigurno je različito. Chelsea igra promjenljivo, Liverpool je doživio prvi poraz u Premijer ligi u prošloj rundi, kao i u Ligi prvaka… Ali nema sumnje da i jedni i drugi žele pehar FA Cupa!

U kupovima je današnji domaćin znatno uspješniji u posljednje vrijeme, ako u obzir uzmemo međusobne susrete. Ako mislite da četa Jurgena Kloppa može biti “načeta” već u prvom poluvremenu, a da će biti i golijada, Meridianbet nudi 1-1&4+, po sjajnoj kvoti 10!

Ipak, ukoliko očekujete čvrstu utakmicu, možda čak i 0:0, upravo vas za tu igru očekuje ista kvota!
Ove sezone, Liverpool je slavio u Premier ligi i to baš na stadionu Chelsea (2:1), te u Superkupu Evrope, nakon jedanesteraca. Tako da, izabranici Franka Lamparda motiva i te kako imaju!

Uz to, poznat je i stav Kloppa prema kup takmičenjima. Međutim, tradicija je tradicija. Tako Meridianbet trijumf “crvenih” uz GG plaća sa 4.60. Dupla kruna lijepo zvuči!

Zato, ne propustite derbi osmine finala FA Cupa, od 20.45, a ne propustite ni da odigrate tiket u Meridianu i dodatno se zabavite uz najbolji, engleski fudbal, kao i najbolje kvote!