Cilj Širokog plasman u jedno od evropskih takmičenja

slaven musa111

Trećeplasirani Široki s optimizmom očekuje nastavak sezone u nogometnoj Premijer ligi BiH.

[yuzo_related]

-Zadovoljan sam urađenim pripremama. Ispunili smo zacrtane ciljeve, a za mene je najbitnije što nemamo nikakvih problema s povredama. Odigrali smo sedam utakmica protiv prilično jakih protivnika. Rezultati i nisu toliko bitni, iako nije loše što smo upisali nekoliko visokih pobjeda radi samopouzdanja momčadi – izjavio je za Fenu trener Širokog Brijega Slaven Musa.

Po njegovim riječima, cilj Širokog dobro je poznat, a to je plasman u jedno od europskih natjecanja.

– Ambicije Širokog su postavljene i prije početka sezone, a one su plasman u Evropu. To je primarni cilj, a trenutno stanje na tabeli nam otvara mogućnost borbe za naslov. Igramo i četvrtfinale kupa tako da imamo solidnu poziciju da napravimo dobar rezultat – istaknuo je trener Širokog.

Na Pecari za vrijeme zimske stanke nije bilo ni odlazaka ni dolazaka, a Musa smatra da to neće biti hendikep za njegovu momčad.

– Na raspolaganju imam sve igrače koji su iznijeli jesenski dio prvenstva. Razlika će biti u njihovoj tjelesnoj pripremi. Prije svega mislim na Krstanovića, Crnova, Sesara i Barabana, koji su nam se priključili na polovici prvog dijela sezone i koji nisu s nama prošli pripreme, pa njihov doprinos nije bio maksimalan. Sada su potpuno spremni i sigurno će dati dodatnu kvalitetu – naglasio je Musa.

Dodaje da će Široki na proljeće moći računati i na Pandžu koji je zbog ozljede propustio veći dio prvog dijela sezone.

– Pratili smo što rade konkurenti i svakako su Sloboda i Zrinjski, s obzirom na poziciju na ljestvici, najveći favoriti. Sarajevo je isto tu, ali tek će se na terenu vidjeti tko je što radio. Bit će sigurno jako zanimljivo, a  vjerujem u svoju ekipu i vjerujem da možemo ostvariti naš cilj – zaključio je trener Širokog Slaven Musa.