Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ćiro bez milosti prema Čačiću

ciro_cacic

Hrvatska nogometna reprezentacija je podbacila u prvom dvoboju kvalifikacija za SP u Rusiji. Turci su bez neke posebne igre na Maksimiru izvukli 1:1, a salve kritika stigle su na račun selektora Ante Čačića, ponajviše zbog ziheraške igre s jednim napadačem.

Jedan od onih koji su se nakon utakmice žestoko obrušili na Čačića bio je Ćiro Blažević. Trener svih trenera, bez uvijanja poručio je Čačiću kako nema kapacitet za voditi jednu jaku reprezentaciju kao što je Hrvatska i zatražio je da ode.

“Favorit si, znaš da si bolji, imaš takvu sjajnu generaciju i dolazi ti Turska, ekipa koja je pomlađena i neuigrana. Pa, logika ti nalaže da igraš s dva napadača, a ne s neraspoloženim Mandžukićem koji sam kao duh čeka loptu koja ne dolazi. To me strašno rasrdilo, pa većina modernih, najjačih ekipa igra s napadačima u paru, s dvije špice.

Dogodilo se ono čega sam se i pribojavao. Nije naša reprezentacija pobijedila Tursku (1-1) iako je u tom dvoboju bila apsolutni favorit. Time nije pokazala autoritet protiv suparnika kojeg je prije nepuna dva mjeseca nadigrala i rastavila na mehaničke dijelove.

I dalje odgovorno tvrdim, imamo sjajnu ekipu koja je loša vođena. I zato bez dvojbe zaključujem: Čačiću, pa ti si opet pogriješio!”, poručio je Ćiro preko svoje službene web stranice i na kraju dodao:

“Za mjesec dana igramo prvu utakmicu u gostima, u Skadru protiv Kosova. S ovakvom formacijom i ovim načinom vođenja ekipe nećemo dobro proći”, zaključio je Ćiro.