Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

jović, hazard, griezmann

Čitatelji “Marce” odabrali tri najgore kupovine prošle sezone u Primeri

jovic_sofija

Ove sezone nije ni blizu tog učinka, u 26 nastupa zabio je samo dva gola, iako treba reći kako je većinom ulazio s klupe

Luka Jović najgori je transfer prošle sezone u španskoj La Ligi prema čitateljima španske Marce, lista koji detaljno prati sve vezano uz Real Madrid.

Kraljevski klub kupio ga je prošlog ljeta iz Eintrachta za 60 miliona eura nakon što je postigao 27 golova za njemački klub, od toga 10 u Evropa ligi.

Ove sezone nije ni blizu tog učinka, u 26 nastupa zabio je samo dva gola, iako treba reći kako je većinom ulazio s klupe.

Bez obzira na mišljenje navijača, medijske napise kako je za Jovića zainteresiran Napoli, Chelsea, Hertha… trener Reala Zinedine Zidane nije izgleda prekrižio Jovića.

„Luka Jović je mlad igrač i treba mu vremena. Imam strpljenja kada je u pitanju Jović. Očekivali smo više, ali ozljede su ga usporile. Očekujem da će zablistati sljedeće sezone. Rekao sam to čelnicima kluba.”

Na društvenim mrežama pak mnogi su ubijeđeni da svlačionica nije prihvatila Jovića i da se to ponekad jasno vidi na terenu dok Jović bezuspješno traži loptu, poput situacija na video klipu ispod…

Iza rođenog Bjeljinca, drugo mjesto na listi najgorih transfera prošlog ljeta dijele Eden Hazard i Antoine Griezmann.

Hazard je veći dio sezone u Realu proveo ozlijeđen, dok se Griezmann još nije prilagodio na ekipu Barcelone.