Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Italijanski stručnjak

Conte: Ne volim kad se izmišlja samo da bi se imalo o čemu pričati

conte screenshot

To nije u redu i nije pošteno prema klubovima uključenima u tu priču i prema mojim igračima

Antonio Conte napustit će krajem sezone Tottenham i preuzeti Paris Saint-Germain, pisali su pojedini francuski mediji. Italijanski stručnjak na klupi londonskog kluba, s ugovorom i za sljedeću sezonu, ali i klauzulom u njemu da može otići, takve je napise nazvao lažnim vijestima.

Pisalo se da Conte želi u PSG, na čijoj bi klupi Mauricio Pochettino trebao dobiti otkaz. Navodilo se i da je sam kontaktirao pariški klub da bi mu se ponudio te da traži 30 miliona eura plaće i pravo donošenja odluka o transferima.

– Lijepo je to da drugi cijene moj rad, ali to je jedna stvar. Druga je to da ne volim kad se izmišlja samo da bi se pričalo, da bi se stvarali problemi. To nije u redu i nije pošteno prema klubovima uključenima u tu priču i prema mojim igračima. Posebno ne sad kad smo usredotočeni na što bolji rezultat u utakmicama koje su nam preostale, rekao je Conte i dodao:

– Ne slušajte netačne informacije. Do kraja sezone imamo još pet utakmica, a onda ćemo sjesti i razgovarati o tome što je najbolje rješenje za klub. Svi oni koji rade u nogometu, igrači i treneri, vrlo dobro znaju da se u ovom dijelu sezone počinju pojavljivati lažne vijesti.”