trener Posušja

Ćorić: Pozivam navijače da nam daju podršku u susretu protiv Borca

dolac

Trener Denis Ćorić je rekao da u dosadašnjem dijelu nisu zadovoljni s rezultatima, ali da je igra bila na dobroj razini

U 4. kolu m: tel Premijer lige BiH HŠK Posušje na svom stadionu Mokri Dolac dočekuje aktualnog prvaka banjalučki Borac. U tom susretu Posušje će tražiti prve bodove i prvi pogodak nakon tri vezana poraza, a susret su na konferenciji za medije najavili trener Denis Ćorić i lijevi bočni igrač Luka Lučić.

Trener Denis Ćorić je rekao da u dosadašnjem dijelu nisu zadovoljni s rezultatima, ali da je igra bila na dobroj razini.

– Svi znamo kakvi su rezultati bili u ova prva tri susreta i naravno da s tim nismo zadovoljni. Međutim, kada je riječ o igri, posjedu, tranziciji i svim segmentima, momcima ne mogu ništa zamjeriti, i to je bilo na visokoj razini. Ostaje žal zbog rezultata, ali kada pogledate utakmice protiv Sarajeva i Željezničara može se reći da smo dominirali i stvorili mnoštvo prilika – naglasio je Ćorić i dodao da unatoč nesretno primljenim pogocima u prethodnim utakmica, Posušje može očekivati da im se negdje vrati sreća.

Luka Lučić je istaknuo da je jako zadovoljan radom momčadi i da je atmosfera među igračima dobra.

– Dolazi nam prvak BiH, znamo o kakvoj se momčadi radi i oni nisu slučajno osvojili titulu. Riječ je o jednoj od najboljih ekipa u cijeloj ligi. Ja sam jako zadovoljan svojom igrom, ali mi je puno bitnija igra cijele momčadi koja kad igra dobro izbaci jednog pojedinca. Ovog puta sam to ja, a drugi put će biti netko drugi. Podrška navijača mi jako puno znači i na tome im se zahvaljujem – kazao je Lučić

Ćorić se osvrnuo na rad s napadačima i realizaciju.

– Mi smo svaki put, pa i prošle sedmice, u pripremi ove utakmice na treninzima dobro radili na segmentu igre u napadu. Realizacija bi po prikazanom na tim treninzima trebala biti bolja i na sljedećim utakmicama. Pozivam navijače da daju podršku ovim momcima jer su oni to svojom željom, borbom i zalaganjem zaslužili – zaključio je Ćorić.

Utakmica se igra u nedjelju, 8. augusta, na stadionu Mokri Dolac u Posušju od 17 sati.