Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

italijanski mediji

Corriere dello Sport: Poznato koliko novca Džeko traži od Intera za novi ugovor

(SP)ITALY-MILAN-FOOTBALL-SERIE A-INTER VS NAPOLI
(230105) -- MILAN, Jan. 5, 2023 (Xinhua) -- FC Inter's Edin Dzeko celebrates his goal during a Serie A football match between FC Inter and Napoli in Milan, Italy, Jan. 4, 2023. (Str/ Xinhua)

Ugovor sa Interom bh. napadaču ističe na kraju ove sezone, a mediji u Italiji pišu o novim informacijama kada je u pitanju budućnost Džeke u milanskom velikanu

Italijanski list Corriere dello Sport donosi informaciju da će bh. napadač Edin Džeko od Intera tražiti oko četiri miliona eura godišnju platu.

Ugovor sa Interom bh. napadaču ističe na kraju ove sezone, a mediji u Italiji pišu o novim informacijama kada je u pitanju budućnost Džeke u milanskom velikanu. Džeko želi četiri miliona eura platu za novi ugovor, dok se do sada spominjala cifra od tri miliona plus bonusi.

Međutim, svojim posljednjim nastupima Džeko je pokazao da je Interu itekako od koristi, pa se piše da će Inter pristati na uslov Edina Džeke.

Već sada Džeko ima ponudu od Galatasaraya od četiri miliona eura po sezoni, ima interesovanja i u MLS-u, a piše se i o Real Madridu i Manchester Unitedu, prenose Sportske.ba.