Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ima se može se

Cristiano Ronaldo za 15 minuta izlaska potrošio 60.000 KM

ronaldo georgina
ronaldo_1

Kako kažu izvori iz elitnog kluba, Ronaldo je bio u sjajnom raspoloženju, i htio je u stilu proslaviti rođendan kćerke Alane Martine

U posljednje vrijeme, Cristiana Ronalda je teško vidjeti bez društva Georgine Rodriguez i djece. Ništa drugačije nije bilo ni u utorak. Tada je Ronaldo u Londonu izašao sa svojom djevojkom i osmogodišnjim Cristianom Ronaldom Juniorom.

Otočki mediji pišu kako je Ronaldo za 15-ak minuta provedenih u elitnom restoranu Scotts, potrošio vrtoglavih 27.000 funti. Odnosno oko 60.000 KM i to na samo dvije flaše vina.

Navodno se radi o dvije vrste vina – Richebourg Grand Cru, 18.000 boca, i nešto jeftiniji Pomerol Petrus, vrijednosti 9.000 funti po boci.

Kako kažu izvori iz elitnog kluba, Ronaldo je bio u sjajnom raspoloženju. Želio je u stilu proslaviti rođendan kćerke Alane Martine.

“Njegova grupa nije se zadržala više od petnaestak minuta, nisu imali rezervaciju, samo su sjeli u bar. Popili su po čašu i po, te odjurili na tenis. Nisu čak ni dovršili drugu flašu”, kažu očevici.

Dodaju da je to Ronaldu bio sitniš, a cijeli restoran je o tome brujio cijelu noć.