premijer liga bih

Crnogorac: Znamo kako trebamo igrati protiv Željezničara

sloboda crnogorac (1)

Susret Željezničar – Sloboda igra se u subotu, 21. novembra, na stadionu Grbavica s početkom od 15 sati uz direktan prenos na Mojoj TV

Fudbalski klub Sloboda sutra nastavlja nastup u m:tel Premijer ligi BiH. U okviru 15. kola Tuzlaci gostiju na Grbavici protiv starog rivala Željezničara.

Šef stručnog štaba “crveno – crnih” Gradimir Crnogorac, uoči ovog derbija izjavio je da njegove igrače očekuje jedan od najboljih timova u našem prvenstvu.

– U zadnje vrijeme Željezničar igra dobro, ali i mi imamo svoje adute za okršaj na Grbavici. Trenirali smo dobro i spremali se, znamo kako treba igrati protiv njih. Nadamo se da će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Igrači su svjesni značaja utakmice i spremni su dati svoj maksimum – kazao je Crnogorac.

Ekipa Slobode u kompletnom sastavu putuje za bh. prijestonicu. Jedini fudbaler na kojeg stručni štab neće računati je defanzivac Emir Jusić. On je u prošlom meču protiv Mladosti DK dobio treći žuti karton, te propušta derbi na Grbavici, saopćeno je iz FK Sloboda.

Susret Željezničar – Sloboda igra se u subotu, 21. novembra, na stadionu Grbavica s početkom od 15 sati uz direktan prenos na Mojoj TV.