Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ultra crna gora

Crnogorski navijači za samo 17 sati skupili novac za novi kombi gostima iz BiH

ultra-crna-gora

“Ultra Crna Gora” se oglasila na Facebook sa dobrim vijestima, a sav ostatak novca koji bude prelazio cijenu kombija biće prebačen u dobrotvorne svrhe

Samo 17 sati trebalo je navijačkoj grupi Ultra Crna Gora da prikupi novac za novi kombi vlasnicima iz BiH koji su ostali bez motornog vozila pred utakmicu Crna Gora-BiH u Podgorici.

“Ultra Crna Gora” se oglasila na Facebook sa dobrim vijestima, a sav ostatak novca koji bude prelazio cijenu kombija biće prebačen u dobrotvorne svrhe.

Poštovana i časna crnogorska javnosti,

Trebalo nam je tačno jedan dan da pokažemo kakav je legat vjekova čojstva iza nas.

Pare su sakupljene, zahvaljujući uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenađuje znajući kakvi su naši iseljenici i kakvo srce kuca u njima. U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zašto smo primjer kako ne moraš bit brojem velik da bi bio velik brojnima – u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim Titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije. Ta Crna Gora je ona kojoj nijednan nesretni nacionalizam ne može ništa.

Sve što pretekne van cijene kombija, biće upućeno u humanitarne svrhe.

Hvala svima đe čuli i ne čuli.

Sve vam cvjetalo!

Mi sa tobom uvijek, ti bez nas nikad.

Ultra CG”