Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Marquinhos

Čuvanje Messija je svakako najteži zadatak, a pogotovo kad morate trčati u WC

marquinhos-messi

Brazil je u polufinalu Copa Americe pobijedio Argentinu 2-0 i izborio finale pred domaćim navijačima

Čuvanje Lionela Messija je samo po sebi najteži mogući zadatak za odbrambene igrače na terenu, a kada uz to što moraš zaustaviti argentinskog čarobnjaka imaš i dijareju, onda se sve pretvara u gotovo nemoguću misiju.

Ali, Marquinhos je uspio.

Brazil je u polufinalu Copa Americe pobijedio Argentinu 2-0 i izborio finale pred domaćim navijačima. Marquinhos, štoper PSG-a i brazilske reprezentacije bio je zadužen za čuvanje Messija. Kapetan Argentine odigrao je jako dobru utakmicu, pravio je probleme odbrani Brazila, a nakon utakmice se pobunio jer je smatrao da su suci oštetili njegovu momčad.

– Nije bilo lako. Messi, ma čitava Argentina je igrala odlično. Bilo je teško zaustaviti ga, ali dobro smo blokirali argentinske napade – rekao je Brazilac.

– Alisson je imao nekoliko sjajnih odbrana, imali smo i sreće kada je Messi pogodio okvir gola – rekao je, a onda otkrio kakvu je ličnu borbu vodio na dan utakmice. Gotovo niko u brazilskom stožeru nije vjerovao da će uspjeti zaigrati, a on je na kraju na terenu izdržao 64 minute. Onda ga je zamijenio Joao Miranda.

– Na dan utakmice pokupio sam virus, proveo sam čitav dan u hotelu. Bilo je strašno komplikovano, imao sam proljev, povraćao sam. Uprkos tome sam uspio igrati. Na kraju sam ipak morao iz igre, morao sam trčati na WC. Nakon utakmice mi je bilo još i gore. Imao sam temperaturu, završio u ambulanti na stadionu. Postalo mi je bolje tek kada sam dobio injekciju – rekao je Marquinhos.

Brazil će se u svom prvom finalu Copa Americe nakon 2007. godine boriti za trofej u nedjelju, na suprotnoj strani će biti Peru, a na terenu se očekuje i Marquinhos koji je stomačni virus ostavio iza sebe. Veliko finale je na rasporedu od 22 sata.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.