kasni, kasni

Dembele plaća najveću kaznu u istoriji Barcelone

dembele

Niz upozorenja očito nije shvatio ozbiljno, pa je nakon gola Espanyolu sutradan opet zakasnio na jutarnji trening u 11 sati

Ousmane Dembele igra odlično za Barcelonu, za koju je ove sezone zabio devet golova i upisao pet asistencija u 20 odigranih utakmica (ukupno 1304 minute). Međutim, mladi 21-godišnji Francuz je nediscipliniran izvan terena pa u posljednje vrijeme često kasni na treninge, što predstavlja veliki problem katalonskom klubu.

Niz upozorenja očito nije shvatio ozbiljno, pa je nakon gola Espanyolu sutradan opet zakasnio na jutarnji trening u 11 sati.

Klub je otkrio da su razlog videoigrice o kojima je ovisan, a izgubio je i strpljenje pa mu je izrečena najveća kazna u istoriji kluba – 200.000 eura.

Iako ne odrađuje sve obaveze, 115 miliona eura plaćeni ofenzivac nema problema na travnjaku. Naprotiv. U posljednjih pet utakmica zabio je dva gola i upisao tri asistencije, a protiv Villarreala i Tottenhama proglašen je i igračem utakmice.

On je svojevremeno bio na izlaznim vratima Barcelone, a željeli su ga dovesti uglavnom engleski klubovi poput Liverpoola, Tottenhama, Arsenala… Međutim, u Kataloniji su svjesni da u svojim redovima imaju strašnog igrača te ga se ne žele odreći. No, ipak, kašnjenja ne dolaze u obzir.