Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

francuska

Deschamps o povratku Benzeme za finale: “Ne želim odgovoriti na tako glupo pitanje”

deschamps – prtscr (1)

U Real Madridu su otkrili kako su doktori s Benzemom imali posla samo tri dana te da je Francuz odmah po završetku terapija otišao na odmor. Dakle, mogao se odavno vratiti u Katar

Sasvim je jasno kako se nešto događa na relaciji Deschamps-Benzema. Prethodnih dana iz Dohe je stigla vijest kako bi se golgeter Real Madrida pridružiti “trikolorima” ukoliko izbore za plasman u finale, ali izgleda da od čitave priče neće biti ništa.

– Ne želim odgovoriti na tako glupo pitanje – neougdan je bio selektor Francuske Didiera Deschamps na press konferenciji kada su ga upitali za povratak Benzeme, najboljeg nogometaša svijeta u 2022. godini.

Benzema je bez obzira na svoju ozljedu zbog koje je poropustio gotovo čitavo prvenstvo ipak ostao na listi prijavljenih igrača za Mundijal. Pojedini strani mediji sada tvrde kako je Benzema zapravo izbačen iz ekipe.

Naime, u Real Madridu su otkrili kako su doktori s Benzemom imali posla samo tri dana te da je Francuz odmah po završetku terapija otišao na odmor. Dakle, mogao se odavno vratiti u Katar.

Ovog četvrtka Benzema je već igrao prijateljsku utakmicu s Realom protiv Leganésa, a prema onome što kažu iz kluba, “uspio je to bez ikakvih fizičkih problema”.