Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Detalji tragedije: Mladom nogometašu su se 45 minuta borili za život

bruno boban33

Utakmica 3. Hrvatske nogometne lige Istok između domaće Marsonije i požeške Slavonije trajala je svega sedam minuta zbog tragične smrti 26-godišnjeg Brune Bobana.

Jedna sasvim uobičajena situacija na terenu u kojoj ga je lopta pogodila u prsa dovela je do zastoja srca, a da stvar bude još teža i tužnija, prvi mu je u pomoć pritrčao Mario Rezo, golman Slavonije i Brunin šogor.

Vrlo brzo su pritrčale ljekarske službe oba kluba, međutim sva nastojanja doktora i fizioterapeuta u prvih nekoliko minuta ostala su uzaludna.

Nakon desetak minuta na teren je stigla i Hitna pomoć, ali ni njihova ekipa nije ni nakon 45 minuta pokušavanja uspjela reanimirati nesretnog Brunu, piše Jutarnji.hr.

Tokom čitave ove mučne situacije niko sa stadiona nije odlazio, čuli su se jauci i s terena i s tribina, molitva, u nekoliko navrata kada bi Bruno dao znak života i glasno bodrenje, no na kraju se dogodilo ono najgore.

Nakon ovog događaja igrači obje ekipe ostale su šokirani u svlačionicama još sat-dva, ne shvaćajući što se dogodilo njihovu saigraču.

https://www.youtube.com/watch?v=m5vzOfh5aDg