Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

juventus

Di Marzio: Andrea Pirlo u Hajduku našao pomoćnika

pirlo (1)

Trenirao bi zvijezde poput Cristiana Ronalda i sjedio na klupi uz Pirla, ikonu svjetskog nogometa i jednog od najboljih playmakera svih vremena kojem predviđaju veliku trenersku karijeru

Hrvatski trener Igor Tudor prihvatio je ponudu Andrea Pirla i pridružit će mu se u italijanskom prvaku Juventusu gdje će biti Pirlov pomoćnik, piše Gianluca Di Marzio, najupućeniji italijanski novinar u transfere.

Tudor je s ponudom 41-godišnjeg Pirla odmah upoznao čelnike Hajduka, svoje najbliže saradnike Marija Stanića i Ivana Kepčiju, te Harija Vukasa i Luku Vučka iz stručnog štaba.

Mario Stanić više puta je istakao da Hajduk neće ponavljati pogreške iz prošlosti i smjenjivati trenere nakon prvog lošeg rezultata.

Dodao je da Tudor iz Hajduka može otići samo ako on to poželi, a sada ima baš takvu priliku, kakva se u karijeri ne pruža često.

Trenirao bi zvijezde poput Cristiana Ronalda i sjedio na klupi uz Pirla, ikonu svjetskog nogometa i jednog od najboljih playmakera svih vremena kojem predviđaju veliku trenersku karijeru.

Alessandro del Piero, koji je dva desetljeća igrao za Juventus, kazao je nedavno da Pirlo ima sve karakteristike da postane bolji trener od Zinedinea Zidanea, koji je nakon dvije sezone u drugoj ekipi Reala dobio šansu kao trener prvog tima i nanizao tri trofeja u Ligi prvaka, te porušio brojne rekorde.

Još se čeka službena objava, no čini se kako Tudor odlazi iz Hajduka. Prošle sezone je vodio ekipu do petog mjesta u HNL-u. U nedjelju je novu sezonu započeo pobjedom 2:0 na Poljudu protiv Istre.