Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dilaver: Ne želim remi, hoćemo pobjedu

emir-dilaver-dinamo-zagreb_12tildou8gg0414pkoijectavh

Dinamo je jučer otputovao u Kazahstan gdje ga sutra čeka utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Astane. Igranje na umjetnoj travi neće biti nikakav problem Ameru Gojaku.

– Protiv Istre smo se napunili samopouzdanjem i sada spremni dočekujemo Astanu. Malo smo ih analizirali, sutra ćemo to do kraja, vidjet ćemo koje su im malne i prednosti. Ako budemo slušali trenera, pobijedit ćemo. Umjetna trava? U kadetima u Željezničaru sam stalno igrao na umjetnoj travi i to mi nije nešto strano, rekao je.

Nastup u Astani s nestrpljenjem isčekuje i Emir Dilaver.

– Znamo što nas čeka, bit će malo teže jer je umjetna trava, a i Astana je dobra, ima dobre igrače, ali ne bojimo se ničega, imamo kvalitet, dobre igrače i dobra krila. I oni ih imaju, ali mislim da su naši kvalitetniji. Sve zavisi o tome kako se mi pripremimo, kakva će nam biti koncentracija, koliko ćemo se odmoriti od leta. Mislim da je klub sve tip-top odradio, imamo dobar avion i neće nam biti toliko naporno kao kad se vozimo s normalnim avionom, rekao je prije polijetanja , te istakao da će ga u Kazahstanu zadovoljiti samo pobjeda.

– Očekujemo puno sami od sebe, nadamo se pobjedi i da ih onda dočekamo na Maksimiru. Zadovoljan sam, ali znam da može i bolje. U početku je bilo malo teško sa zamjenama, imali smo dosta igrača na svakoj poziciju, ali dobro smo se našli, uigrali. Zadovoljan sam s ekipom, dobro smo se uklopili. Dok budemo imali Evropu, nešto na što se možemo osloniti, onda će to još bolje izgledati. Remi? Ne bih bio zadovoljan. Ne želimo primiti gol, a želimo ga zabiti. Sve dok stoji nula kod golova koje smo primili, bit ću zadovoljan. Ja bih bio zadovoljan sa svojom obrambenom ekipom, sa svojim redom i imali bi top rezultat za uzvrat, dodao je.