Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Dinamo u Čitluku testira 140 mladih nogometaša, stigao i Mamić

17/06/2015

Selektivni trening kamp “Dinamo u Hercegovini” kojeg u Čitluku organizira GNK Dinamo u saradnji s HNK Brotnjo okupio je 140 mladih nogometaša u Hotelu Brotnjo.

Ovakav trening kamp predstavlja dugoročnu orijentaciju zagrebačkog kluba prema talentiranim igračima iz regije, a na jučerašnjem druženju mladim igračima i njihovim roditeljima obratili su se Zoran Mamić, trener zagrebačkog Dinama, Salih Salihović, glavni koordinator za kampove Dinama u BiH, treneri Ivan Mijač i Robert Botunac, kao i Romeo Šapina, jedan od organizatora kampa i trener HNK Brotnjo.

mamic sapina

Zoran Mamić u lovu na talente

“Moram reći da sam prilično uzbuđen. Nije lako govoriti pred ovakvim auditorijem, ali drago mi je da sam došao u Hercegovinu usprkos svim obavezama i ranom početku naših priprema. Znamo da Dinamo godinama dolazi u Hercegovinu. U Međugorje dolazimo na pripreme većgodinama i ljubav koju Dinamo ovdje doživljava je nemjerljiva. Čast svima drugima, ali ljubav prema Dinamu u Hercegovini je nemjerljiva, zato vam još jednom hvala”, rekao je Zoran Mamić obraćajući se mladim nogometašima i njihovim roditeljima.

[pull_quote_right]Dinamo već godinama radi kampove po BiH, ne samo tu već i po cijelom svijetu[/pull_quote_right]

Glavni trener Dinama mladim igračima je poručio da je važno da uživaju, budu zdravi, da se druže i upoznaju nove prijatelje, te da se nada da će neke od njih u skoroj budućnosti vidjeti u Dinamu, nakon čega se okupljenima obratio i Salih Salihović, glavni koordinator za kampove kluba sa Maksimira u BiH.

“Samo prisustvo Zorana Mamića danas ovdje pokazuje koliko su Dinamu bitni kampovi u BiH i prvi kamp u Hercegovini”, rekao je Salihović i najavio pet dana intenzivnih treninga i izrazio želju da mladi nogometaši na terenu pokažu sve što su naučili u klubovima iz kojih dolaze.

Uz trenere iz Dinama prigodnim riječima okupljenim u Hotelu Brotnjo obratio se i Romeo Šapina koji je kazao da je kamp u Čitluku velik događaj za cijelu regiju te da će rad s timom izvrsnih trenera biti jako koristan za daljnji napredak mladih nogometaša.

Važno je kazati da kamp “Dinamo u Hercegovini” uz selektivne procese nudi i proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije. Najbolje ocijenjeni igrači bit će pozvani na provjere u Nogometnu školu Dinama, a svi selektirani igrači bit će uključeni u klupsku bazu podataka kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportaša.

“Dinamo već godinama radi kampove po BiH, ne samo tu već i po cijelom svijetu. Ovo je prvi baš u Hercegovini i drago mi je da sam danas ovdje jer svi znamo koliko navijača Dinama ima u Hercegovini i kakvu ljubav doživljavamo ovdje. Izuzetno sam sretan i ponosan da sam danas ovdje vidio više od stotinu djece s njihovim roditeljima i da s nestrpljenjem iščekuju prvi trening. Vjerujem da ćemo neke od njih uskoro vidjeti i u Zagrebu, isprva u Omladinskoj školi, ali i u skoroj budućnosti i u prvoj momčadi”, kazao je nakon druženja s mladim nogometašima u izjavi za novinare Zoran Mamić, te najavio da će Dinamo nastaviti raditi ovakve trening kampove u Hercegovini.

Inače, mladi nogometaši su odradili i prve treninge na stadionu Bare pod budnim okom trenera iz Zagreba i Hercegovine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.