Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

liga evrope

Dinamo za jedan dan prodao najskuplje karte za Benficu

dinamo karte

Maksimir bi mogao biti pun, no to ovisi o navijačima Benfice koji će biti smješteni na južnoj tribini

Ogroman je interes navijača za utakmicu osmine finala Evropa lige između zagrebačkog Dinama i portugalske Benfice na Maksimiru. Hrvatski prvak 7. marta igra protiv portugalskog velikana, a danas su u prodaju puštene ulaznice.

Blagajne pored stadiona otvorene su u 11 sati ujutro, no navijači su se počeli skupljati satima prije početka prodaje. U jednom danu Dinamo je prodao čak 20.000 ulaznica, a ostale su samo one za sjevernu tribinu koje se prodaju po 120 kuna (30 KM).

Ulaznice za istočnu tribinu i zapad gore prodavale su se za 200 kuna (50 KM), zapad dolje je koštao 250 kuna (65 KM). Maksimir bi mogao biti pun, no to ovisi o navijačima Benfice koji će biti smješteni na južnoj tribini. Mnogi su se danas na društvenim mrežama zapitali šta bi Zdravko Mamić dao da je sada u Dinamu, umjesto što se krije po Hercegovini.

Ovaj put navijači nisu dobivali navijačke šalove pri kupovini ulaznica, no Dinamo je za sve navijače koji dođu na utakmicu pripremio iznenađenje, ali se još ne zna o čemu je riječ.

“Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene biti znatno povoljnije od cijena na dan utakmice”, poruka je iz Dinama koju su mnogi odlučili poslušati.