Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

serija a

Dobre vijesti za navijače Rome uoči velikog derbija s Juventusom

dzeko1

Sličan problem imaju Lorenzo Pellegrini i Stephan El Shaarawy, dok je Alessandro Florenzi spreman za meč s prvakom

Nogometaš Rome i kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko vraća se na teren nakon povrede i bit će u konkurenciji za meč protiv Juventusa. U redovima Vučice i dalje je odsutan Daniele De Rossi.

Džeko se vraća nakon povrede mišića zbog koje je odsustvovao tri sedmice, ali je De Rossi i dalje van terena zbog oštećenja hrskavice.

Sličan problem imaju Lorenzo Pellegrini i Stephan El Shaarawy, dok je Alessandro Florenzi spreman za meč s prvakom, prenosi Football Italia.

Igrači Rome za meč s Juventusom: Olsen, Fuzato, Mirante; Karsdorp, Luca Pellegrini, Juan Jesus, Kolarov, Marcano, Santon, Fazio, Florenzi, Manolas; Cristante, Zaniolo, Pastore, Nzonzi, Perotti, Kluivert; Džeko, Schick, Cengiz.

Ronaldo intervju uoči derbija u Torinu pretvorio u ismijavanje Rome


Kladionice se slažu s Ronaldovom tvrdnjom da je ova ekipa Rome prilično “tanka”, pa su Vučici dali ulogu izrazitog autsajdera.

MOZZART na pobjedu Rimljana u Torinu nudi velikih 8.50, dok je KVOTA da Roma neće izgubiti čak 2.90.

Roma je ipak Roma i pitanje je li baš toliko autsajder. Utakmica o kojoj je Roanaldo pričao završila je s sa 7+ golova, a MOZZART na takv ishod u subotu nudi KVOTU 7.

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZARTA za veliki derbi Serije A.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!