Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Domagoj Vida razljutio Ruse, pa poručio: Šalio sam se

domagoj vida

Hrvatski reprezentativci nisu krili oduševljenje nakon utakmice što su se plasirali u polufinale SP-a, a slavlje je trajalo do dugo u noć. Pjevale su se brojne navijačke pjesme, zabavljalo se, plesalo…

Međutim, Rusima je za oko najviše zapeo video junaka utakmice Domagoja Vide i bivšeg hrvatskog reprezentativca Ognjena Vukojevića, koji su poslije utakmice u svlačionici pobjedu “posvetili” Ukrajini.

Naime, njih su dvojica objavili video u kojem Vida govori ‘slava Ukrajini’, što je poklič ukrajinske vojske, a na to se nadodaje Vukojević te govori kako je ta pobjeda za Dinamo Kijev i Ukrajinu.

Takav video niti malo se nije svidio Rusima, među kojima je zavladao bijes, a u sve se umiješala i FIFA.

https://www.youtube.com/watch?v=m07PCSgoCE8

– FIFA istražuje različite izvještaje nakon navedene utakmice, kao i potencijalne dokaze. Molimo vas za strpljenje jer dok ne prikupimo sve informacije, ništa više ne možemo komentirati – saopćili su iz FIFA-e.

Kao moguća kazna spominje se čak i suspenzija Domagoja Vide od dvije utakmice te novčana kazna u minimalnom iznosu od 5000 švicarskih franaka.

Cijelu situaciju komentirao je i sam Vida, koji navodi kako nije imao namjeru nikoga uvrijediti.

– Ova pobjeda je za Hrvatsku. Video s Vukojevićem bio je samo šala. Imam puno prijatelja u Ukrajini još iz vremena kad sam igrao u Dinamo Kijevu, to sam rekao zbog njih. Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti. Ne znam zašto su Rusi toliko bijesni zbog toga, ali ja njih volim i još jednom ponavljam da je sve bila samo šala – kazao je Vida.