Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dragan Radojičić peti ovosezonski trener OFK Beograda

radojicic dragan

Dragan Radojičić peti je ovosezonski trener OFK Beograda, odlučila je Uprava popularno zvanih “romantičara“ sa Karaburme.

Bivši trener novosadske Vojvodine, ali i crnogorskih klubova Sutjeske i Budućnosti, na klupi OFK-a naslijedit će smijenjenog Miodraga Radanovića, javlja Anadolu Agency (AA).

Radanović se na klupi ovog srbijanskog superligaša zadržao svega 44 dana. Međutim, ono što je posebno neobično je da je Radojičić peti trener OFK Beograda u tekućem šampionatu.

Sezonu je počeo Dejan Đurđević, pa je njegovo radno mjesto dobio Vladimir Petrović. Prije nego li je Radanović sjeo na užarenu klupu na njoj se “opekao“ Dragoljub Bekvalac.

Poslije 22 odigrana kola u Super ligi Srbije OFK Beograd tek je na 13. mjestu sa 19 bodova, koliko ih ima i Jagodina. Pretposljednji je Rad sa 16 bodova, jednim više od Spartaka iz Subotice. Uvjerljivo prva je Crvena zvezda sa 62 boda, slijede Čukarički i Borac iz Čačka sa po 37, Partizan je sakupio 36… Prvenstvo se nastavlja susretima 23. kola 20. februara 2016. godine.