Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

reprezentacija srbije

Dragan Stojković donio odluku, srpski mediji nazivaju je šokantnom

stojkovic

Mediji pišu da su očekivali otkaz Piksiju odmah nakon Eura bez obzira na ugovor u kojem piše da mu savez mora isplatiti milion eura u slučaju prijevremenog otkaza

Srbija je dobila odgovor na najvažnije pitanje nakon ispadanja njihove reprezentacije s Evropskog prvenstva. Srpski mediji su objavili da Dragan Stojković Piksi ostaje na klupi srpske reprezentacije. Piksi je to odlučio. Nakon samo dva osvojena boda u grupi s Engleskom, Slovenijom i Danskom, srpska javnost se nadala njegovom otkazu, no srpski nogometni savez mu je prepustio da sam donese odluku, a on je rekao “ostajem”.

Svi su šokirani, i mediji i javnost, te ih je iznenadila Piksijeva izjava da Srbija s kadrom nešto može napraviti i da su čak i ta dva boda bila puno iako u napadu imaju igračine poput Vlahovića, Mitrovića, Jovića i Tadića, zbog čega su se smatrali i najjačim napadom s posljednjeg Svjetskog prvenstva u Kataru, a i s takvim napadom su zabili samo jedan gol na prvenstvu.

Jedina reprezentacija na Euru koja nije vodila

Mediji pišu da su očekivali otkaz Piksiju odmah nakon Eura bez obzira na ugovor u kojem piše da mu savez mora isplatiti milion eura u slučaju prijevremenog otkaza.

Interesantan je podatak da je Srbija jedina reprezentacija na Euru koja ni u jednom trenutku nije vodila, mada to nije ništa neobično s obzirom da su jedini gol na turniru zabili u 95. minuti protiv Slovenaca.