Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šok u Srbiji

Dvadesetogodišnjak ušao u igru, poslije samo nekoliko minuta se srušio na terenu

fk macva
Foto: FK Mačva

Igrač je vozilom Hitne pomoći transportovan u bolnicu. Zahvaljujući intervenciji ljekara, fudbaler se probudio i dobro se osjeća

Elijah Peace, 20-godišnji Nigerijac koji brani boje Mačve iz Šapca, imao je životnu dramu u duelu Kupa Srbije protiv Mladosti.

Veznjak iz Nigerije je ušao u igru petnaestak minuta prije kraja meča, a samo dvije-tri minute poslije ostao je bez svijesti i srušio se na travnjak.

Igrači oba tima bili su skamenjeni, igrač je vozilom Hitne pomoći transportovan u bolnicu. Zahvaljujući intervenciji ljekara, fudbaler se probudio i dobro se osjeća.

-Kako je sve izgledalo, a bilo je strašno, dobro se završilo. Elijah je herojski izdržao ovu situaciju o kojoj će ljekari moći više da kažu. Ono čemu sam ja prisustvovao dok su ga ubacivali u vozilo Hitne pomoći, meni kao laiku je izgledalo kao da mu je srce stalo, kao da će dečko umrijeti – rekao je za portal Šabac 24/7 komesar sigurnosti FK Mačca Dragan Antonić.

-Svima je laknulo kad je u bolnici došao svijesti. Momak je izrazito jak, snažan. Probudio se i odmah je pitao – koji je rezultat. Kada sam mu rekao da smo izgubili 1:0, iznervirao se i bacio kopačku. Nije svjestan šta mu se desilo. Mislio je da ga je neko udario! Bogu hvala da se ovako završilo – dodao je Antonić.

Iz FK Mačva zahvalili su na blagovremenoj intervenciji svim ljekarima – od Hitne pomoći do osoblja u šabačkoj i valjevskoj bolnici.