Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

roma

Dybala se povrijedio na bizaran način, propušta Svjetsko prvenstvo?

dybala

Dybala se povrijedio prilikom izvođenja jedanaesterca

Roma je pobijedila Lecce 2:1 u devetom kolu Serie A. Za 1:0 zabio je Chris Smalling u šest minuti, a u 23. je gostima isključen Morten Hjulmand. Ipak, Gabriel Strefezza izjednačio je u 39. minuti pa se s tim rezultatom otišlo na poluvrijeme. Roma je do vodstva stigla u 48. minuti nakon što je Tammy Abraham izborio jedanaesterac. Precizan s bijele točke bio je Paulo Dybala (28), koji je igru ekspresno napustio dvije minute kasnije.

Dybala se povrijedio prilikom izvođenja jedanaesterca. Uhvatio se za bedreni mišić lijeve noge i u suzama šepajući otišao sjesti na klupu. Zamijenio ga je Nemanja Matić. Argentinski ofanzivac, koji je ove sezone stigao besplatno iz Juventusa, mogao bi propustiti i Svjetsko prvenstvo u Kataru. Romin trener Jose Mourinho kaže da je situacija jako loša.

“Rekao bih da je loše, da ne kažem jako loše. Razgovarao sam s liječnikom i Dybalom i prema mom iskustvo teško ćemo ga opet vidjeti na terenu prije 2023. godine”, rekao je Portugalac i dodao kako je Dybala uoči utakmice bio 100 posto spreman. Dybalu su kroz karijeru često napadale povrede. Ove sezone za Romu u 11 nastupa ima sedam golova i dvije asistencije.