Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

micah richards

Džeko je bio tema, njegov bivši saigrač ispričao je detalj koji je izazvao urnebes u studiju

carra-richards

Nakon pitanja Carraghera da li je Džeko neko s kim je razvio blizak odnos, Richards je dao urnebesan odgovor nakon kog su svi u studiju prasnuli u smijeh

Nakon sinoćnje partije protiv Milana kojom je Edin Džeko podsjetio na najbolje dane svoje karijere, njegov bivši saigrač iz Manchester Cityja Micah Richards komentarisao je našeg najboljeg fudbalera u studiju sa Thierry Henryjem i Jamiejem Carragherom.

“Sjajan je, on je najbolji momak, baš smo pričali prije nekih godinu i po u Milanu kad sam ga posjetio. Pričali smo o dobrim vremenima u Manchester Cityju”, započeo je Richards.

Bivši defanzivac Cityja kazao je da Džeki nije bilo lako, pa je objasnio i zašto.

“Kad se ljudi prisjećaju tog Cityja, svi pričaju o Agueru, Balotelliju, svi su voljeli Teveza, ali Džeko je uvijek bio u drugom planu. Međutim, u najvažnijoj utakmici, zadnjem meču sezone, imali smo onaj “Aguero” trenutak, ali i Džeko je zabio gol nakon kornera, jednako važan”, napomenuo je njegov bivši saigrač.

Kazao je da su mnogi mislili da će njegova karijera biti gotova nakon što je otišao u Romu, ali da je pokazao baš drugačije.

Nakon pitanja Carraghera da li je Džeko neko s kim je razvio blizak odnos, Richards je dao urnebesan odgovor nakon kog su svi u studiju prasnuli u smijeh.

“Da, nas dvojica smo puno vremena proveli zajedno na klupi”, odgovorio je Richards kao iz topa, na što su svi u studiju prasnuli u smijeh.

Džeko je sinoć zabio početni gol za Inter u polufinalu Lige prvaka protiv Milana, a meč je završio 2:0 za goste, te su tako jednom nogom zakoračili u finale.