Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Italijanski mediji

Džeko ponovo glavna tema, napušta Romu?

dzeko

Džeko bi bio bolje rješenje za milansku ekipu zbog činjenice da bi tražio tri miliona eura manje u odnosu na Edinsona Cavanija

Italijanski mediji tvrde kako će Inter tokom predstojećeg prelaznog roka ponovo učiniti sve da u svoje redove dovede Edina Džeku.

Reprezentativac i kapiten Bosne i Hercegovine već dugo je želja Intera, a mijenjanje transfer politike kod Nerazzurra moglo bi povećati šanse da Džeko obuće plavo-crni dres tokom ljeta.

Kako tvrdi TuttoMercatoWeb, Inter je vratio interes za dovođenje bh. fudbalera, te se nada da će iskoristiti finansijsku krizu koja je pogodila Romu nešto više u odnosu na druge velike klubove u Italiji nakon pandemije korona virusa, iako je bh. fudbaler potpisao novi ugovor sa Vučicom.

Navodno, Džeko bi bio bolje rješenje za milansku ekipu zbog činjenice da bi tražio tri miliona eura manje u odnosu na Edinsona Cavanija koji se spominjao kao nova opcija. Kako Inter neće otkupiti Alexisa Sancheza, dolazak iskusnog napadača primarni je zadatak za ekipu Antonija Contea.