Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

fk sarajevo

Edin Julardžija novo pojačanje na Koševu

FOTO: FK Sarajevo/Fena

Zagrepčanin je prošao Dinamovu školu i označen je kao veliki potencijal. U svojoj karijeri nosio je dresove Slaven Belupa, Šibenika i Gorice gdje je odigrao 32 utakmice. U klub sa Koševa dolazi iz slovenačkih Domžala, u koje je stigao ovo ljeto

Nakon što su kompletirane neophodne procedure, Edin Julardžija zvanično je novi igrač FK Sarajevo. Dvadesetdvogodišnji vezni igrač potpisao je ugovor u trajanju od tri godine, saopćeno je iz tog kluba.

-Velika je čast potpisati za FK Sarajevo. Znam šta me čeka. Moje lične ambicije, a i ambicije kluba su velike i radujem se prvom zvaničnom nastupu. Klub je uložio mnogo napora kako bi me doveo u svoje redove i to mi daje još veću motivaciju da se dokažem. Želio bih se zahvaliti na ukazanom povjerenju i obećavam da ću dati sve od sebe da ispunim želje kluba i navijača – izjavio je Julardžija.

Zagrepčanin je prošao Dinamovu školu i označen je kao veliki potencijal. U svojoj karijeri nosio je dresove Slaven Belupa, Šibenika i Gorice gdje je odigrao 32 utakmice. U klub sa Koševa dolazi iz slovenačkih Domžala, u koje je stigao ovo ljeto.

– Edina poznajem još iz perioda dok je bio u Dinamu gdje je bio kapiten u mlađim selekcijama. Prvu priliku smo iskoristili da ga dovedemo u Domžale, a on je svojim pobjedničkim mentalitetom i odličnim karakterom uvjerio sve oko sebe da se radi o odličnom igraču – zaključio je sportski direktor FK Sarajevo Senijad Ibričić.