Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Enrique: Da bolji uvijek pobijeđuje, nogomet bi bio dosadan

Luis Enrique

Barcelona je izgubila posljednje tri prvenstvene utakmice i tako vratila Atletico i Real u utrku za naslov. Ipak, trener Luis Enrique tvrdi da ne postoji problem te da je ekipa na dobrom putu. Odgovor će dati već utakmica protiv Deportiva.

“Deportivo nam može stvoriti problema, a ja se nadam da ćemo ponoviti igru iz drugog poluvremena protiv Valenacije. Samo se naravno nadam povoljnijem ishodu. Vjerujem u ove igrače, stojim iza njih, znamo da možemo bolje, nismo navikli da budemo u ovakvoj situaciji i zato je Deportivo pravi test”, rekao je Luis Enrique koji protiv šišmiša nije napravio nijednu izmjenu.

“Teško mi je bilo što mijenjati jer su svi držali onoga što se od njih tažilo. Cilj je slaviti u sljedećoj utakmici. Jedno je sigurno, naslov će osvojiti ekipa koja će biti najbolja nakon 38 utakmica. Nije me briga što rade suparnici, sve ovisi o nama. Da tim s najboljim igračima uvijek pobjeđuje, nogomet bi bio dosadan.”

Današnji trening Barcelone zbog želučanih problema propustili su Pique i Turan te vjerovatno neće igrati na Riazoru. Nema ni ranije ozlijeđenih Mathieua i Vermaelena pa će na poziciji stopera zaigrati Bartra.

“Možda nije igrao koliko je želio, ali znam da je bio strpljiv i zaslužio je ovu priliku.”

Nakon Valencije Enrique se na presici posvađao s jednim novinarom.

“Nemam se za što ispričavati, nisam pokazao nepoštovanje prema njemu, ali neki mediji ne poštuju moj rad jer im se ne sviđa moj stil. Nije me briga za to.”

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo