Fudbal

LIGA EVROPE

Evropske utakmice Sarajeva i Zrinjskog u direktnom prenosu

21/09/2020

Podsjetimo, voljom žrijeba je određeno da će pobjednik regionalnog duela iz trećeg kola kvalifikacija u kojem se sastaju Sarajevo i podgorička Budućnost za plasman u grupnu fazu kao domaćin igrati protiv boljeg iz susreta Riga – Celtic

Utakmice 3. kola kvalifikacija Evropske lige između Sarajeva i Budućnosti, odnosno APOEL-a i Zrinjskog bit će emitovane u direktnim prenosima na kanalima Arena Sporta.

Oba susreta igraju se od 20 sati, a meč sa Bilinog polja Sarajevo – Budućnost prenosit će Arena Sport 1. Istovremeno će drugi bh. predstavnik Zrinjski igrati na Kipru protiv APOEL-a, a meč možete posmatrati na kanalu Arena Sport 2.

Podsjetimo, voljom žrijeba je određeno da će pobjednik regionalnog duela iz trećeg kola kvalifikacija u kojem se sastaju Sarajevo i podgorička Budućnost za plasman u grupnu fazu kao domaćin igrati protiv boljeg iz susreta Riga – Celtic.

S druge strane, mostarski Zrinjski će u slučaju prolaska trećeg kola kvalifikacija za plasman u grupnu fazu igrati u gostima protiv nekadašnje Steaue, danas FCSB ili Slovana iz Libereca.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.