potraga

Ovo je Bosanac osumnjičen da je digao u zrak Stojanovića za volanom BMW X5

milivoje (1)

Podsjećamo, Stojanović je ubijen prošle nedjelje u ekspoloziji automobila u Omladinskih brigada u Novom Beogradu, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije Sonja Suarez Gomez

Policija traga za Milivojem Lovrenovićem (50) iz Bosanske Gradiške zbog sumnje da je prošle nedjelje na Novom Beogradu podmentnuo bombu na automobil poslje koje je Strahinja Stojanović (30) preminuo.

Milivoje Lovrenović je poznat policiji odranije po nasilničkom ponašanju, a vlasnik je i više ugostiteljskih objekata na području Bosanske Gradiške. Ima državljanstvo Srbije i BiH.

Prošle godine je uhapšen jer je hodao ulicom i pucao iz pištolja, a zatim snimak okačio na društvene mreže. Prema pričama mještana Bosanske Gradiške, Lovrenović je taj dan proslavljao rođenje unuka.

Prije više od 20 godina hapšen je zbog podmetanja eksploziva u kući na području Banja Luke, kao i zbog prebijanja biznismena.

Podsjećamo, Stojanović je ubijen prošle nedjelje u ekspoloziji automobila u Omladinskih brigada u Novom Beogradu, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije Sonja Suarez Gomez (45).

Stojanović i Suarez

Кako se sumnja, Lovrenović je 13. septembra ove godine u jutarnjim satima, iz stana na Vračaru otišao električnim biciklom do jedne podzemne garaže u Novom Beogradu, gdje je na automobil Stojanovića postavio improvizovanu eksplozivnu napravu. Pretpostavlja se da je sačekao da Stojanović i Suarez uđu u automobil, a zatim je nakon određenog vremena telefonom aktivirao eksplozivnu napravu.

U eksploziji su Stojanoviću amputirane obje noge i on je nedugo zatim podlegao povredama u Urgentom centru.

Policija je danas upala u stan iz koga je, kako se sumnja, osumnjčeni krenuo na izvršenje djela. Lovrenović je 13. septembra ove godine u jutarnjim časovima, iz stana na Vračaru otišao električnim biciklom do jedne podzemne garaže u Novom Beogradu, gdje je na automobil Strahinje Stojanovića postavio improvizovanu eksplozivnu napravu.