Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Felipe Luis: Nije lako igrati protiv Barce jer je zaštićena

IMAGEN-16555619-1

Filipe Luis nije skrivao bijes zbog dva žuta kartona koja je Felix Brych pokazao njegovom suigraču Fernandu Torresu na utakmici protiv Barcelone koju je katalonska ekipa dobila 2:1.

“To isključenje nije bilo pošteno. Bio je to njegov drugi prekršaj i odmah drugi žuti za isključenje, ali očito nije lako igrati protiv Barcelone u Ligi prvaka jer je zaštićena. Morali smo odigrati epsku utakmicu, ali imamo još uvijek i revanš i još uvijek smo živi”, rekao je Luis pa dodao:

“Već sam ranije izjavio kako Messija u prvenstvu štite i mediji i suci, a sada kažem da je i Barcelona zaštićena. Maksimalno rigorozno smo kažnjeni i to boli. Da smo eliminirali Barcu izazvali bi potres, a to ne odgovara UEFI.”

“Torres je briljantan, zabio je puno golova Barci. to mu je najdraži tim i sigurno će nam nedostajati, ali imamo i druge igrače koji također mogu igrati na njegovom mjestu. Mogućnost je još uvijek tu, ali bit će nam jako teško u uzvratu. Zabili su nam dva gola i srećom što su zabili samo dva jer imali su još prilika”, zaključio je Luis.