Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ferguson vraća Ronalda na Old Trafford?

1357760091_extras_mosaico_noticia_1_g_0

Teške dane proživljava Cristiano Ronaldo u Real Madridu. Daleko je od forme u kojoj je bio prijašnjih sezona, a sve mu češće zvižde i vlastiti navijači.

Španski mediji već neko vrijeme pišu da će Real sljedeće ljeto krenuti u veliku rekonstrukciju tima, te da u njoj više neće biti mjesta za trostrukog osvajača Zlatne lopte.

Osim toga, Ronaldov odnos s trenerom Rafaelom Benitezom sve je lošiji, pa je poslije teškog poraza od Barcelone (0-4) prošli vikend navodno poslao klupskim čelnicima poruku “ili on ili ja”.

Marca u utorak piše da je legendarni menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson u misiji čiji je cilj povratak Ronalda na Old Trafford.

Portugalac je 2009. preselio iz Uniteda u Real Madrid i otada se učestalo govori o njegovom mogućem povratku među Crvene vragove. Sada se takva priča čini izglednijom nego ikad.

Ferguson navodno iza scene radi na Ronaldovom povratku, a ključna prednost bi mu trebao biti odličan odnos s 30-godišnjim nogometašem.

Dvojac se sastao ranije ovaj mjesec u Londonu na premijeri dokumentarnog filma Ronaldo, a Marca ističe da je Ferguson tada predočio klupske planove za nadolazeće godine.