Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

podgorica

Finale Kupa Crne Gore trajalo tri i po sata

finale kupa crne gore
FOTO: Luka Zeković / Vijesti.me

Nažalost, uoči same utakmice region su obišle snimke na kojima su se mogli čuti navijači kluba iz Nikšića kako urliču “Nož, žica, Podgorica” prilikom prolaska kroz grad i dolaska na stadion

Boljim izvođenjem penala u finalnom meču protiv Arsenala, fudbaleri nikšićke Sutjeske drugi put osvojili su Kup Crne Gore.

Rezultat u regularnom toku bio je 1:1, golova nije bilo u produžecima, a nakon penal serije, slavio je tim iz Nikšića, (5:4). Gol odluke sa bijele tačke postigao je Uidži Sahli.

U neizvjesnoj utakmici, koja je odigrana na Gradskom stadionu u Podgorici, Sutjeska je bolje otvorila meč. Vodeći pogodak za Nikšićane postigao je Sahli u 27.minutu iz slobodnog udarca.

Uslijedila je jaka kiša u Podgorici, pa je na poluvremenu utakmice razmatrana opcija da se meč nastavi sutra. Ipak, kiša je prestala da pada, a Arsenal je izjednačio u 85. minutu, pogotkom Manojlovića.

Tokom dodatnih 30 minuta nije bilo izglednih šanse, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Golove za Sutjeske sa bijele tačke postigli su Matanović, Marković, Vuković i Sahli, dok penal nije iskoristio Vučić. Kod Arsenala, precizni sa bijele tačke bili su Bakić, Čelebić i Manojlović, dok su neprecizni bili Rudović i Muhović.

Utakmica je trajala tri i po sata, prekid zbog nevjerovatno jake kiše četrdeset minuta, te je sve završeno tek u ponoć. Nažalost, uoči same utakmice region su obišle snimke na kojima su se mogli čuti navijači kluba iz Nikšića kako urliču “Nož, žica, Podgorica” prilikom prolaska kroz grad i dolaska na stadion.