Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vrtoglava ponuda

Finale Lige šampiona sa najmoćnijim Meridian kvotama!

710x380px-LIGA-SAMPIONA—finale—baneri-PR

Zanimljiv podatak je sigurno ono što do sad niko, nikad, nije uradio, a to je da Bayern ima priliku da osvoji šampionat sa sve i jednom ostvarenom pobjedom

Brutalno turbulentna sezone Lige šampiona 2019/2020, završava se na najbolji način, kakav smo samo mogli da sanjamo u periodu prekida sporta. Prvak Francuske i prvak Njemačke u direktnom okršaju za titulu najprestižnijeg takmičenja!

PARIS SAINT GERMAIN – BAYERN MINHEN

Veliko finale odigraće se u Lisabonu. Stadion „Luž“ ugostiće večeras pakleni okršaj, a vi imate šansu da stavite opkladu, i izdominirate dobitnim tiketom, jer naravno najbolje kvote su samo u Meridian kladionici.

Sve što treba da uradite, je da se registrujete na meridianbet.ba i odmah dobijate 10 KM bonus dobrodošlice. Ovaj bonus možete odmah unovčiti, a logično sasvim boljeg povoda od finala Lige šampiona, jednostavno nema!

Sudar titana i utakmica koju svi ljubitelji najpopularnije sporedne stvari na svijetu, sa nestrpljenjem čekaju, je sigurno ovaj meč. Rutinskim pobjedama u polufinalu, obje ekipe rezultatom 3:0, izborile su finalni okršaj.

Bayern je savladao Lyon, dok je PSG eliminisao Leipzig. Zanimljiv podatak je sigurno ono što do sad niko, nikad, nije uradio, a to je da Bayern ima priliku da osvoji šampionat sa sve i jednom ostvarenom pobjedom. S druge strane, trijumf PSG-a bi francuskom timu donio prvu titulu u istoriji za ovaj klub, a taj pehar u njihovoj vitirini je potvrđeno dugogodišnji san.
Dakle, ko god da pobjedi, piše istoriju! A, šta kažu kvote? Ko je favorit?

Kladionica Meridian, kao i većina ljubitelja fudbala, blagu prednost daje gigantu fudbala iz glavnog grada Bavarske. Kvota na pobjedu Bayerna, može se slobodno reći, izgleda kao poklon – 2.05. Idealna za „singlovanje“! Ukoliko, pak, želite da se kladite na trijumf Parižana, onda bi ste mogli već ozbiljno da zaradite, jer „kec“ je bombastičnih – 3.35. Ono što je sigurno je da svi fudbalski fanovi žele da ovaj spektakl fudbala potraje, te da gledamo što duže moguće. Da vidimo možda i neku penal seriju, ne bi bilo loše! Kvota na neriješen ishod nakon odigranih 90. minuta je fenomenalnih 3.90.

Ne treba, svakako, zaboraviti u kakvoj su formi ove dvije ekipe. Bayernovo deklasiranje Barcelone 8:2, je tema o kojoj se ne prestaje pričati, a sigurno će biti tema još dugo godina. Pravi ljubitelj igre, sad definitivno ima osnova, da „gura“ na ofanzivnu igru, i da tipuje na GG4+.

Ispratite finale Lige Šampiona na meridiabet.ba, uz najveći izbor igara, kvota i specijala, jer samo Meridian je više od igre!