Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

FK Sarajevo sportski kolektiv s najviše članova u BiH

fk_sarajevo_fan_shop

Najveći sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, Fudbalski kluba Sarajevo oko sebe okuplja veliki porodicu istinskih zaljubljenika u bordo boju. FK Sarajevo je na pragu velikog jubileja, a klub trenutno broj 7.993 člana, što najveća brojka registrovanih članova u jednom sportskom kolekvitu u našoj državi, saopćeno je iz tog kluba.

– Biti član FK Sarajevo je dokaz odanosti i privrženosti voljenom klubu, a kako postati član klub je vrlo jednostavno. Posjetom u Odjelu za članstvo i ulaznice, u prostorijama kluba i popunjavanjem pristupnice, za svega nekoliko minuta možete već zadužiti vašu člansku karticu. Također, član FK Sarajevo možete postati i online, putem zvanične web stranice kluba – www.fksarajevo.ba. Vrijedi istaći da broj članova svakodnevno raste – kazala je Aida Kadić referentica za članstvo u FK Sarajevo.

FK Sarajevo svojim članovima nudi veliki niz pogodnosti. Članovi kluba uživaju popust od 20 posto na cijene proizvoda u Bordo fan shop-u, omiljenoj radnji svih navijača Sarajeva, pogodnosti i popuste kod niza sponzora i partnera FK Sarajevo, te imaju pravo učešća u različitim aktivnostima kluba, saopćeno je iz FK Sarajevo.

– U narednim danima očekujemo da ćemo izdati i jubilarnu člansku karticu sa brojem 8.000. Našeg sretnog navijača obradovati ćemo vrijednom nagradom, sezonskom ulaznicom po želji i oficijelni dresom FK Sarajevo. Nagradu ćemo uručiti u nedjelju na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatovic -Hase” na predstojecoj utakmici. Vjerujemo da ćemo do kraja 2017. godine dostići brojku od 10.000 članova kluba. – kazale je direktorica marketinga FK Sarajevo Anela Potura.

Ekipa Sarajeva ovog vikenda dočekuje Zrinjski u derbi susretu 3. kola doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine, a prije početka susreta, koji je zakazan za 19 sati, bit će upriličeno dodjelivanje nagrade jubilarnom, 8.000 članu pred koševskom publikom.