Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

75. rođendan

FK Sarajevo u Hastahani organizuje rođendansko druženje: Svi su pozvani

fk sarajevo – hastahana

U Fan Shopu premijerno sutra u prodaji rođendanske majice

Stiže rođendanski vikend i Fudbalski klub Sarajevo je za sve zaljubljenike i zaljubljenice u bordo boju organizovao proslavu 75. rođendana koja počinje sutra, u subotu, 23. oktobra u 14 sati u sarajevskoj Hastahani. Sva dešavanja će se održati pod velikim šatorom, a planirano je zajedničko gledanje utakmice protiv HŠK Zrinjski, nakon čega će uslijediti koncert grupe Visosti HZ. Klub je u saradnji sa sponzorima osigurao zabavu za sve od 5 do 75 godina starosti, a nagrade očekuju najsretnije!

„Radujemo se okupljanju Bordo porodice i očekujemo pravu rođendansku atmosferu i prijateljsko druženje koje ćemo upotpuniti gledanjem utakmice u kojoj, logično, očekujemo pobjedu kao pravi rođendanski poklon“, ističu iz Kluba uz napomenu da je ulaz u Hastahanu slobodan. „Posebno nas raduje da sutra premijerno puštamo u prodaju majice sa rođendanskim vizualom u Fan Shopu koji također počinje sa radom u Hastahani od 14 sati“, najavili su organizatori. „Naši najmlađi Bordo fanovi imat će svoj poseban kutak u kojem će moći nacrtati svoju čestitku voljenom klubu za ovaj jubilej. Svi radovi će biti objavljeni na klupskoj Facebook stranici, a tri najbolja crteža će biti nagrađena na sljedećoj domaćoj utakmici našeg kluba“, ističu iz Kluba.

Svi koji žele učestvovati u nagradnim igrama koje su podržane od strane  Bordo Fan Shop-a i brojnih sponzora i prijatelja Kluba, po dolasku trebaju ispuniti prijavni kupon sa osnovnim podacima, te isti ubaciti u kutiju koja će se nalaziti na štandu Fan Shop-a. Prijave će biti moguće do 17 sati, a izvlačenje sretnih dobitnika će biti na poluvremenu utakmice. Nagrade koje možete dobiti su: poklon bon Optike Salihbegović, bordo, blijeli ili zeleni dres sa potpisima igrača, Hifa bon u iznosu od 100KM, Noćenje za dvoje u Hotelu Bigeste, dukserice i majice iz Bordo Fan Shop-a, Pan poklon paket, te knjigu Bordo Vremeplov.

Osim nagrada na licu mjesta je zahvaljujući brojnim sponzorima i prijateljima Kluba osigurana raznovrsna ponuda  hrane i pića po simboličnim cijenama. Vaše je samo da dođete i ponesete dobro raspoloženje! Svi ste pozvani!