Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sp 2022

Francuski novinar otkriva koja su dvojica igrača bila protiv Benzeminog povratka

slaaslasasčl (1)

Nakon što je zbog ozljede propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru i nakon brojnih navoda da je u svađi sa selektorom Didierom Deschampsom, sjajni golgeter je na svoj 35. rođendan odlučio da više nikad neće zaigrati za Tricolore

Osvajač Zlatne lopte za 2022. i napadač Real Madrida Karim Benzema (35) jučer je objavio da više nikad neće nastupiti za Francusku. Nakon što je zbog ozljede propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru i nakon brojnih navoda da je u svađi sa selektorom Didierom Deschampsom, sjajni golgeter je na svoj 35. rođendan odlučio da više nikad neće zaigrati za Tricolore.

Benzema je u predvečerje Mundijala zbog ozljede otpao sa spiska, ali se oporavio do nokaut-faze, no Deschamps ga usprkos tome nije pozvao da se priključi ekipi u Kataru. Nakon toga je Benzema, koji se prošle godine nakon šest godina vratio u reprezentaciju, odlučio oprostiti.

Francuski novinar Romain Molina otkrio je da se nekoliko nogometaša radovalo što Benzema napušta reprezentativni kamp u Dohi.

“Dvojica su se izdvajala – Antoine Griezmann i Hugo Lloris. Bili su sretni kad se Benzema ozlijedio i sretni što odlazi jer nikad nisu prihvatili njegov povratak u ekipu. Prepali su se za svoje statuse vođe ekipe”, tvrdi Molina, a internetom kruži snimka na kojoj se vidi koliko su Griezmann i Lloris bili “sretni” što se Benzema vratio u reprezentaciju.