Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kvalifikacije za EURO

FS Slovačke navijačima iz BiH: Ne dolazite, nećemo vas pustiti na stadion

bh fanaticos navijaci

Iz FS Slovačke dosjetili su se da aktiviraju geoblokiranje za online prodaju za područje Bosne i Hercegovine, te saopštili da se karte mogu kupiti samo na području Slovačke

FS Slovačke ne dozvoljava online kupovinu ulaznica navijačima Bosne i Hercegovine za utakmicu Slovačka BiH u okviru kvalifikacija za EURO 2024.

Naime, Slovaci su pustili karte u prodaju po cijenama od 25 i 15 eura, u zavisnosti od mjesta na stadionu u Bratislavi, ali su objavili i kako su onemogućili kupovinu karata za Bosance i Hercegovce zbog kazne koju je N/FS BiH dobio zbog incidenata među navijačima na utakmici Lige Nacija između Rumunije i Bosne i Hercegovine, piše N1.

Iz FS Slovačke dosjetili su se da aktiviraju geoblokiranje za online prodaju za područje Bosne i Hercegovine, te saopštili da se karte mogu kupiti samo na području Slovačke.

Također su poručili Bosancima i Hercegovcima kako nema svrhe kupovati karte preko posrednika, jer im neće biti dozvoljen ulazak na stadion, čak i ako budu imali validne ulaznice.

Utakmica između Slovačke i Bosne i Hercegovine igra se 26. marta sa početkom od 20:45h.