Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrabre fudbalerke

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo spasile vozača od upadanja u rijeku

jasjkasjkasjkasjkasasjk (1)

Automobil, koji se vozio ispred autobusa igračica iz Sarajeva, počeo je gubiti kontrolu pri ne toliko velikoj brzini i prevrnuo se

Nogometašice SFK 2000 Sarajevo zatekle su se slučajno na mjestu nesreće u Ugljeviku, na putu između Tuzle i Bijeljine, te tu spasile vozača od upadanja u rijeku, prenosi Klix.ba.

Na putu za Bijeljinu, gdje danas nogometašice SFK 2000 gostuju Radniku u Premijer ligi BiH, članice kluba koji je 20 puta uzastopno bio prvak BiH zatekle su se u pravo vrijeme na pravom mjestu kako bi humanom reakcijom možda i spasile život.

Automobil, koji se vozio ispred autobusa igračica iz Sarajeva, počeo je gubiti kontrolu pri ne toliko velikoj brzini i prevrnuo se.

Srećom, automobil je ostao “visiti” iznad rijeke i nije se prevrnuo, a zahvaljujući hitroj reakciji nogometašica i još nekoliko prolaznika uspjeli su vratiti automobil u prirodan položaj, kako ne bi pao u rijeku.

Kako je rečeno iz SFK 2000 za Klix, iz kluba su naknadno provjerili stanje s vozačem, nakon čega su dobili informaciju da je prošao bez povreda, uz manje ogrebotine i doživljen šok.

Igračice SFK 2000 nastavile su put ka Bijeljini i tamo ostvarile novu ubjedljivu pobjedu. Na svu sreću, ova priča dobila je sretan kraj.

Na kratkom videu se vidi ono najvažnije, trenutak kada su igračice vratile automobil na stazu.

Video pogledajte VIDEO.