Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostar

Gagro uoči gostovanja Tuzla Cityja: Zrinjski ima ekipu za sami vrh

IMG_20191108_123455 (1)

Uoči subotnjeg ogleda s Tuzla Cityjem u Mostaru, Gagro je istaknuo da je uvjeren kako aktualna momčad Zrinjskog može više od onoga što je prikazala u dosadašnjem dijelu prvenstva

Nakon poraza u prošlom kolu od Zvijezde (0:2), posljednje momčadi na ljestvici Premijer lige BiH, čelnici Zrinjskog odlučili su se zahvaliti dosadašnjem treneru Hariju Vukasu, a kao privremeno rješenje imenovali su Nenada Gagru, koji je ranije vodio mlađe uzraste Zrinjskog, a na početku sezone bio je trener Goška iz Gabele.

Uoči subotnjeg ogleda s Tuzla Cityjem u Mostaru, Gagro je istaknuo da je uvjeren kako aktualna momčad Zrinjskog može više od onoga što je prikazala u dosadašnjem dijelu prvenstva.

– Na početku sezone najavljivalo se da ćemo vratiti titulu u Mostar. Iako rezultati nisu takvi, ja vjerujem da Zrinjski ima ekipu za sami vrh. Koji su razlozi loših igara, premalo sam vremena tu da bih mogao iznositi neke dublje analize, ali doći ćemo do toga – poručio je Gagro na konferenciji za novinare.

Što se tiče sutrašnjeg protivnika, koji nakon odigranih 15 kola drži visoko četvrto mjesto s 27 bodova, četiri više od Zrinjskog, Gagro je istaknuo kako se radi o iznimno iskusnoj i opasnoj ekipi.

– Tuzla City ima nekoliko brzih pojedinaca na krilnim pozicijama, imaju dobre golgetere, prije svega mislim na Ubiparipa, imaju i Sesara, organizatora igre od kojeg sve kreće, a njihova kvaliteta najbolje se ogleda u dobrim rezultatima – kazao je trener Zrinjskog.

Gagro u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na ozlijeđene Peru Stojkića, Darija Rugaševića i Miljana Govedaricu, a manjih problem s ozljedom ima i Ivan Čurjurić.

Na novinarsko pitanje nada li se da će ostati duže razdoblje na klupi Zrinjskog, Gagro je odgovorio kako u ovom trenutku razmišlja isključivo o sutrašnjoj utakmici.

– Ne razmišljam o budućnosti, ne zanima me niti nedjelja, već isključivo utakmica protiv Tuzla Cityja u subotu. Što će biti poslije, to ovisi o upravi. Oni već godinama rade odličan posao i ja ne sumnjam u njih – poručio je Gagro.

Utakmica HŠK Zrinjski – Tuzla City igra se u subotu od 16 sati, uz izravan prijenos na programu Arenasporta.