Fudbal

Musemić oprezan

Ekipa Sarajeva otputovala u Stanišiće, ovi igrači konkurišu protiv Radnika

08/11/2019

Stručnom štabu na raspolaganju neće biti suspendovani Nebojša Gavrić i Amar Rahmanović

Ekipa FK Sarajevo jutros je u 10:00 sati iz Trening kampa Butmir otputovala u Stanišiće, gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta 16. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv FK Radnik u Bijeljini.

Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Marković, Hodžić, Šabanović, Letić, Lazić, Šerbečić, Dupovac, Stanojević, Đokanović, Oremuš, Velkoski, Hebibović, Milanović, Tatar, Šišić, Ahmetović, Guzina.

Bordo tim će odmah po dolasku u Stanišiće obaviti trening. Igrači koji nisu otputovali s ekipom će u 10:30 trenirati u Butmiru.

Stručnom štabu na raspolaganju neće biti suspendovani Nebojša Gavrić i Amar Rahmanović, a u timu nema ni rezervnog golmana Belmina Dizdarevića, pred kojim su obaveze sa U19 reprezentacijom BiH.

“Sigurno da nas u subotu čeka jako teška i zahtjevna utakmica i kvalitetan protivnik. Mi želimo odigrati što je moguće bolje i napraviti dobar rezultat. Za to će nam nesumnjivo trebati puno truda, znanja, koncentracije i snage. Radnik je jako kvalitetna ekipa koja zna da igra, hoće da igra i želi da se nadigrava”, kazao je trener Husref Musemić.

Utakmica između FK Radnik i FK Sarajevo igra se u subotu 9. novembra od 13:30 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.